Bani în plus cu joburi care plătesc $20 pe oră

Bani în plus cu joburi care plătesc $20 pe oră

Dacă sunteți în căutarea unor venituri suplimentare, verificați aceste surse de venit.

Lumea afacerilor evoluează în mod constant, iar una dintre cele mai extraordinare evoluții din ultimii ani este creșterea joburilor secundare. Șaptezeci de milioane de americani — 45 la sută din forța de muncă — au un job secundar. Indiferent dacă încearcă să câștige ceva mai mulți bani sau să câștige ceva mai multă experiență într-o abilitate pe care doresc să o îmbunătățească, mulți americani nu sunt mulțumiți de un singur loc de muncă. Odată cu creșterea impulsului, acum este un moment minunat pentru a învăța cum să începeți un job secundar, dar dacă veți face acest lucru, ar trebui să știți ce merită timpul.

Am adunat 20 de joburi care plătesc cel puțin 20 USD/oră datorită cercetărilor de la Upwork – una dintre cele mai populare platforme pentru ca freelancerii să găsească de lucru.

1. Designer grafic – Plată: $15 – $150 / oră

Există o serie de factori care merg în costurile de designer grafic. Designerii experimentați au petrecut mult timp învățând instrumentele comerțului și raționalizând fluxul de lucru, iar domeniul de activitate este adesea semnificativ. O întreagă campanie de marketing are probabil cinci sau șase canale pe care să se concentreze, până la urmă.

2. Social Media Manager – Plată: $14 – $35 / oră

Locurile de muncă ale managerilor de social media variază foarte mult în funcție de ceea ce este în cerere. Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest și multe altele, însă, după ce ați dezvoltat expertiză în marketing, puteți acoperi mai mult teren și puteți câștiga un salariu mai mare. De asemenea, va trebui să știți cum să utilizați atât campaniile plătite, cât și cele organice.

3. Retoucher foto – Plată: $12 – $25 / oră

Retușarea fotografiilor tinde să fie mai puțin la atingere, astfel încât o cunoaștere mai de bază a programelor populare precum Photoshop sau Lightroom va merge mult. Când doar retușați ușor fotografiile, puteți procesa foarte mult într-un timp limitat. În timp ce rata orară poate fi mai mică, puteți încărca și pe lot.

4. Editor Video – Plată: $15 – $30 / oră

Marketingul video este în plină expansiune în aceste zile. Dar, majoritatea organizațiilor nu au o echipă video pentru a-și scala cu adevărat operațiunile, așa că vor externaliza editorii video. Ca atare, puteți aduna o mulțime de clienți în timp ce faceți editare video relativ ușoară.

5. Consultant de afaceri – Plată: $28 – $98 / oră

“Consultant de afaceri” este un termen destul de nebulos, deoarece consultanții pot ajuta întreprinderile să facă destul de mult. De aceea, gama de costuri este atât de variabilă. Consultanții pot consilia companiile cu privire la toate aspectele operațiunilor lor sau pot fi pur și simplu aduși pentru un proiect individual despre care sunt mai informați. În orice caz, consultanța vă permite să utilizați expertiza pe care o aveți deja și să o utilizați pentru mai multe venituri.

6. Contabil – Plată: $12 – $32 / oră

Fiecare afacere are nevoie de contabili, dar foarte puține întreprinderi mici își păstrează contabilii proprii pe personal. Asta înseamnă că există oportunități considerabile pentru contabili. Lucruri cum ar fi plata cheltuielilor de zi cu zi, Înregistrarea formelor de venit, echilibrarea conturilor bancare, facturarea clienților, pregătirea situațiilor financiare și depunerea impozitelor sunt toate lucrurile pe care contabilii le pot face pentru întreprinderi și pot avea un impact asupra cât de mult sunt plătiți contabilii.

7. Digital Marketer – Plată: $15 – $45 / oră

Marketerii digitali sunt asemănători managerilor de social media prin faptul că pot câștiga mai mult atunci când pot gestiona mai multe canale de marketing. Dacă înțelegeți marketingul social media, precum și marketingul prin e-mail, SEO și marketingul video, sunteți într-o formă excelentă. Toată lumea ar putea folosi un pic de ajutor construirea lor de brand on-line.

8. Logo Designer – Plată: $15 – $30 / oră

Indiferent dacă sunt doar la început sau lucrează la scalare, companiile au nevoie de un logo excelent pentru a se scala. Deși munca poate să nu fie la fel de cuprinzătoare ca cea a designerilor grafici, logo – urile ar putea trăi cu afacerile de zeci de ani și ar putea crea o imagine memorabilă pe care consumatorii să o recunoască instantaneu-ceea ce este o muncă foarte importantă. De aceea, majoritatea vor plăti prețuri competitive pentru un design excelent al logo-ului.

9. Manager de proiect – Plată: $19 – $45 / oră

Managerii de proiect trebuie să obțină certificări pentru a-și demonstra abilitățile în diferite metodologii, motiv pentru care pot comanda o astfel de rată premium. De asemenea, pot supraveghea o gamă largă de proiecte, de la dezvoltarea de software până la lansarea unui nou produs. Realizarea proiectelor la timp și sub-buget este crucială pentru multe companii — în special în aceste zile — motiv pentru care managerii de proiect sunt în cerere.

10. SEO Expert-gama de plată: $15 – $35 / oră

Optimizarea motoarelor de căutare (SEO) este adesea o modalitate prietenoasă cu bugetul pentru companii de a genera noi oportunități și de a crește recunoașterea mărcii. Dar implementarea SEO solidă necesită tinkering expert atât la nivel tehnic, cât și la nivel de conținut. Cu cât înțelegeți mai bine algoritmii Google și modul în care funcționează SEO, cu atât mai mulți bani puteți face.

11. Excel Expert – Plată: $12 – $30 / oră

Puteți face o cantitate exponențială de lucruri cu Excel, deci are sens că intervalul de plată pentru experții Excel este destul de variabil. Dacă gestionați doar introducerea datelor, veți face mai puțin. Dacă utilizați Excel pentru a efectua analize complicate ale datelor și pentru a salva timpul cuiva automatizând fluxurile de lucru pentru ei, veți face mult mai mult.

12. Google Analytics Expert – Plata: $15 – $40 / oră

Google Analytics este un instrument extrem de valoros pentru orice afacere care operează online. Deși este relativ ușor de utilizat, utilizatorul ocazional nu va culege cât mai multe informații din graficele și graficele GA decât un expert. La urma urmei, analizele sunt esențiale pentru a ajuta companiile să crească, motiv pentru care vor plăti pentru a obține ajutorul de care au nevoie.

13. Copywriter – Plată: $19 – $45 / oră

Copywriterii aruncă o plasă foarte largă cu tipurile și nivelurile de servicii pe care le pot oferi. Gândiți — vă doar la toate e-mailurile și articolele care zboară pe Internet-toate au venit de la copywriteri. Nu trebuie să fii un mare scriitor pentru a fi un copywriter excelent, trebuie doar să știi câteva trucuri ale comerțului.

14. E-mail Marketer – Plată: $15 – $40 / oră

E-mail marketing nu sunt destul de la fel ca copywriteri, deoarece acestea nu pot scrie de fapt nimic. În schimb, marketerii de e-mail vă vor ajuta să conduceți campaniile de marketing prin e-mail, să gestionați un calendar de conținut și multe altele. E-mailul este încă rege, așa că marketerii de e-mail sunt în cerere aproape constantă.

15. HTML Developer – Plată: $15 – $30 / oră

HTML este unul dintre cele mai importante limbaje de programare de pe web, deoarece dictează modul în care elementele de text vor apărea pe paginile web. Orice afacere cu un site web are nevoie de ajutor HTML pentru a-și face site-urile mai receptive și mai ușor de navigat.

16. Dezvoltator Front-End – Plată: $15 – $35 / oră

Dezvoltarea Front-end cuprinde o mulțime, motiv pentru care dezvoltatorii front-end pot face mai mult decât dezvoltatorii HTML. Dezvoltarea Front-end se referă la tot ceea ce se află pe un site web pe care vizitatorul îl vede și interacționează. Asta înseamnă că dezvoltatorii front-end trebuie să știe HTML, CSS, JavaScript și alte limbaje de programare receptive.

17. Plan de afaceri Writer – Plată: $25 – $75 / oră

Când sunt doar la început, mulți antreprenori nu știu cum să scrie un plan de afaceri. Șansele sunt că ați condus deja o afacere, așa că știți ceva despre scrierea unui plan de afaceri. Oamenii vor plăti un ban destul pentru experți cu experiență, care îi pot ajuta să-și contureze afacerea și să creeze o declarație clară a misiunii care îi va ajuta să câștige finanțare, să lanseze produse și multe altele.

18. UI Designer – Plata: $20 – $40 / oră

UI / UX standuri pentru User Interface și User Experience, două elemente fundamentale de web design. UI și UX se combină pentru a face site-urile web mai mult (sau mai puțin) utilizabile. În mod natural, întreprinderile doresc site-uri web utilizabile, astfel încât să plătească fericit designeri cu experiență pentru a crește cât de utilizabile sunt site-urile lor.

Prețurile pot fi modificate.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.