Cum să alegi găzduirea web potrivită pentru site-ul tău

Cum să alegi găzduirea web potrivită pentru site-ul tău

Există mii de companii de găzduire web – serviciile care conectează în esență site-ul dvs. la internet. Deci, cum alege un antreprenor și care este găzduirea potrivită pentru afacerea lui sau a ei?

Pentru a vă asigura că compania dvs. de găzduire acceptă nevoile dvs. de afaceri și nu creează obstacole inutile pentru succesul site-ului dvs. web, trebuie mai întâi să înțelegeți tipurile majore de găzduire. Apoi, luați în considerare câteva criterii de bază pentru a vă ajuta să alegeți cel mai bun plan pentru dvs.

Tipuri de planuri de găzduire web: pe măsură ce începeți să cumpărați un plan de găzduire web, veți întâlni o serie de tipuri diferite, inclusiv următoarele opțiuni:

Planuri individuale. Acestea sunt opțiunile cele mai accesibile. De exemplu, pachetul introductiv al BMF Host începe de la doar €2,75 pe lună pentru un pachet. De obicei, aceste abonamente oferă suport pentru un singur domeniu și pot limita caracteristicile, lățimea de bandă și stocarea datelor. Deci, ele sunt adesea cele mai potrivite pentru webmasterii începători care nu anticipează trafic semnificativ sau nevoi speciale pentru site-urile lor web.

Servere dedicate. Planurile individuale sunt denumite uneori “planuri de Găzduire Partajată/Shared“, deoarece partajează spațiu pe serverele de găzduire cu alți webmasteri. Când webmasterii depășesc funcțiile puse la dispoziție prin aceste planuri limitate, vor trebui să facă upgrade la cele care acordă companiilor propriile servere.

Aceste planuri vor costa mai mult, ofertele BMF Host începând de la €119 pe lună, de exemplu. Dacă anticipați creșterea la o dimensiune care necesită în cele din urmă această opțiune actualizată, asigurați-vă că alegeți un furnizor de găzduire care oferă ambele tipuri de planuri și permite tranzițiile contului.

Conturi de Reseller. Reseller hosting ocupă o nișă specială între planurile individuale și aranjamentele serverului dedicat, permițând clienților să configureze mai multe planuri individuale într-un singur cont. Planurile de Reseller costă de obicei între €10 și €20 pe lună și sunt cele mai potrivite pentru întreprinderile care anticipează rularea mai multor site-uri mici.

Ce trebuie să căutați într-un plan de găzduire: după ce ați decis tipul de plan de găzduire, luați în considerare aceste probleme în alegerea unui anumit furnizor:

Cost. Deși este important să căutați un furnizor de găzduire care să ofere prețuri rezonabile, evitați în întregime programele de găzduire gratuite, deoarece acestea pot fi nesigure, iar costurile reduse sunt adesea subvenționate de reclamele la fața locului.

Recenzii ale clientilor. Comentariile clienților pot fi o resursă excelentă în evaluarea găzduirii web, deoarece orice gazdă web fly-by-night poate pune o pagină de vânzări cu aspect profesional și poate face promisiuni îndrăznețe. Căutați mai multe recenzii de la clienții actuali sau din trecut, deoarece o singură recenzie pozitivă ar fi putut proveni din departamentul de marketing al companiei.

Asistență pentru clienți. Indiferent dacă sunteți un webmaster începător sau un proprietar de afaceri digitale mai experimentat, veți dori o echipă de asistență pentru clienți de încredere în spatele planului dvs. de găzduire web. Lucrurile pot și vor merge prost pe backend-ul site-ului dvs. web, dar obținerea de sprijin atunci când aveți nevoie poate merge mult spre minimizarea oricăror daune potențiale pentru afacerea dvs.

Căutați companii care oferă asistență telefonică 24/7, acces la e-mail și chat online. Înainte de a vă angaja într-un plan, testați fiecare dintre aceste caracteristici pentru a obține o idee despre cât de bine vor fi satisfăcute nevoile dvs.

Stocare și lățime de bandă. Pe măsură ce mai multe abonamente de găzduire încep să ofere spațiu nelimitat pe disc și lățime de bandă, este posibil ca acest lucru să nu fie o preocupare pentru afacerea dvs. Dar este important să fiți conștienți de orice limitări pentru a vă asigura că planul dvs. are suficient spațiu pentru ca site-ul dvs. să funcționeze eficient.

Suport Script. Un aspect final este suportul încorporat al companiei de găzduire pentru scripturile web populare. Spuneți, de exemplu, că doriți să rulați WordPress pe site-ul dvs. web. Unele gazde oferă pachete de scripturi încorporate care fac instalarea acestei platforme populare de blogging o briză. Alte gazde limitează numărul de baze de date MySQL care pot fi create, de care va trebui să rulați WordPress și alte programe.

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.