G─âzduire Web – Sfaturi de baz─â pentru a alege un serviciu

G─âzduire Web – Sfaturi de baz─â pentru a alege un serviciu

G─âzduire Web – Un site web este linia de salvare a fiec─ârei afaceri online. ╚śi nu exist─â nici o ambiguitate la modul ├«n care ar trebui s─â func╚Ťioneze ca: rapid, sigur ╚Öi ieftin.

Site-ul pe care ├«l construi╚Ťi pentru marca dvs. este semnificativ pentru cre╚Öterea ╚Öi faima organiza╚Ťiei dvs. Prin urmare, devine viabil s─â alege╚Ťi un partener de g─âzduire web care v─â ajut─â s─â v─â atinge╚Ťi obiectivele de afaceri f─âr─â erori de server. Deci, s─â discut─âm factorii de alegere a unui web hosting adecvat.

Primul pas este ├«n╚Ťelegerea cerin╚Ťelor. Aici trebuie s─â enumera╚Ťi cerin╚Ťele dvs. de g─âzduire web, astfel ├«nc├ót s─â alege╚Ťi tipul de plan potrivit pentru dvs. Cerin╚Ťele dvs. trebuie s─â fie clare ╚Öi concise pe baza acestei liste de verificare.

1. Tehnologia site-ului web (bazat─â pe Linux sau Windows)
2. Site web Static, Magazin dinamic sau e-commerce
3. CMS sau web-design personalizat
4. Loca╚Ťia publicului ╚Ťint─â (orice ╚Ťar─â specific─â sau global─â)
5. Trafic Așteptat
6. Tranzac╚Ťii pe site
7. G─âzduire Partajat─â, dedicat─â sau VPS

╚śtiin╚Ťa Din Spatele G─âzduirii Web

Serviciile de g─âzduire web g─âzduiesc site-urile dvs. pe serverele lor, astfel ├«nc├ót publicul larg s─â le poat─â vizualiza. Acestea stocheaz─â fi╚Öierele site-ului dvs. ├«n servere web care sunt conectate la o re╚Ťea. Atunci c├ónd o persoan─â scrie numele site-ului dvs. web ├«ntr-o caset─â de c─âutare a browserului, browserul trimite o solicitare serverului pentru a afi╚Öa site-ul respectiv pe computerul persoanei, ceea ce ├«i permite s─â exploreze site-ul dvs. web.

Acesta este conceptul de baz─â implicat ├«n serviciile de g─âzduire web. ├Än general, cump─âr─âtorii pentru prima dat─â care nu ├«n╚Ťeleg ╚Ötiin╚Ťa din spatele g─âzduirii web sf├ór╚Öesc prin a cump─âra un plan de g─âzduire care fie dureaz─â o eternitate pentru a ├«nc─ârca pagini web, fie sf├ór╚Öesc prin a s─âpa o gaur─â ├«n buzunar.

cum functioneaza gazduirea web

Parametrii tehnici ai alegerii unei G─âzduiri Web

Aici sunt cei 5 parametrii importan╚Ťi pe care trebuie s─â verifica╚Ťi ├«n timp ce v─â g├óndi╚Ťi s─â cump─âra╚Ťi o g─âzduire web:

L─â╚Ťime de band─â

Viteza este cel mai important factor care face ca o g─âzduire web s─â fie demn─â de angajare. ├Än general, vizitatorii site-ului nu au r─âbdare. Abia a╚Öteapt─â 3 secunde pentru ca un site web s─â se ├«ncarce complet. Adesea devin frustra╚Ťi foarte cur├ónd ╚Öi p─âr─âsesc site-ul pentru a c─âuta altul. Deci, ├«nainte de a angaja un serviciu de g─âzduire web, asigura╚Ťi-v─â c─â ob╚Ťine╚Ťi l─â╚Ťime de band─â nelimitat─â. Dar nu merge╚Ťi doar pe cuvinte c─âuta╚Ťi opinii ╚Öi recenzii de la utilizatori.

Spa╚Ťiu De Depozitare

Site-urile de pornire au nevoie de spa╚Ťii mici de stocare pentru stocarea bazelor de date, fi╚Öierelor ╚Öi media ├«n compara╚Ťie cu juc─âtorii online mari, cum ar fi casele media. Spun├ónd Acest lucru, ├«n func╚Ťie de dimensiunea site-ului dvs. web, asigura╚Ťi-v─â ├«ntotdeauna c─â ave╚Ťi spa╚Ťiu de stocare adecvat cu dvs. Mai pu╚Ťin spa╚Ťiu va cre╚Öte timpul de nefunc╚Ťionare al site-ului dvs., iar spa╚Ťiul suplimentar v─â va bombarda bugetul de g─âzduire.

Serviciul De Suport

Un alt factor semnificativ, dar neglijat, este serviciul de asisten╚Ť─â pentru clien╚Ťi. Suportul pentru clien╚Ťi 24×7 este o necesitate. Verifica╚Ťi cum pute╚Ťi ajunge la ele fie prin apeluri, mesaje sau chat-uri. O companie care nu are suport pentru clien╚Ťi este cel mai pu╚Ťin probabil s─â furnizeze servicii de niveluri satisf─âc─âtoare.

Suportul pentru clien╚Ťi este obligatoriu, deoarece poate exista o problem─â ├«n orice moment. Server down, bug – uri, actualiz─âri esen╚Ťiale etc. sunt c├óteva dintre scenariile ├«n care ave╚Ťi nevoie de un sistem de asisten╚Ť─â rapid─â. Pune╚Ťi ├«ntreb─ârile furnizorului ╚Öi vede╚Ťi c├ót timp dureaz─â pentru a r─âspunde la ├«ntreb─ârile dvs. pe e-mailuri sau chat-uri. Spune multe despre compania lor.

Puterea securit─â╚Ťii

Utilizatorii nu cump─âr─â lucruri sau furnizeaz─â informa╚Ťii sensibile pe site-uri nesecurizate. Prin urmare, caracteristicile de securitate, cum ar fi Sitelocks, Secure Socket Layer (SSL), backup-urile zilnice sunt obligatorii.gazduire web - website security

├Än plus, odat─â ce pierde╚Ťi con╚Ťinutul site-ului dvs. web, indiferent dac─â este vina dvs. sau a furnizorului dvs., acesta nu va mai reveni niciodat─â. Deci, acesta este primul ╚Öi cel mai important lucru pe care trebuie s─â aib─â grij─â de. A╚Ťi dori s─â v─â salva╚Ťi site-ul de la lista neagr─â ╚Öi de la mai multe ├«ncerc─âri de malware ╚Öi hacking. De asemenea, ajut─â la construirea ├«ncrederii ├«n r├óndul utilizatorilor.

Taxe De Reînnoire

Multe companii v─â atrage cu planuri cum ar fi $2 pe lun─â, dar acestea sunt doar momeli. Acestea v─â pot percepe mai pu╚Ťin pentru primele c├óteva luni sau an, dar la momentul re├«nnoirii, acestea taxeaz─â exact dublu sau triplu. Citi╚Ťi termenii de re├«nnoire ├«nainte de a lua o decizie.

Exist─â companii care ofer─â, de asemenea, re├«nnoirea automat─â ╚Öi ├«mpiedic─â orice ├«ntrerupere a serviciului; acest lucru v─â poate ajuta foarte mult. Verifica╚Ťi lista furnizorilor de g─âzduire cu beneficii de re├«nnoire.

├Än plus, ├«n timp ce c─âuta╚Ťi costurile re├«nnoirilor, ar trebui s─â verifica╚Ťi ╚Öi politica lor de transfer. De obicei, acest lucru este gratuit, dar unele site-uri web v─â pot percepe taxe de transfer pentru transferul domeniului dvs. de pe platforma lor pe alta.

Func╚Ťii ╚Öi suplimente suplimentare

Cui nu-i place ceva gratis?

Multe companii de g─âzduire web ofer─â servicii suplimentare f─âr─â a percepe mai mult, astfel ├«nc├ót s─â poat─â atrage tot mai mul╚Ťi clien╚Ťi. C─âuta╚Ťi un serviciu de g─âzduire web care face acela╚Öi lucru. Verifica╚Ťi dac─â ofer─â servicii suplimentare, cum ar fi buletine de e-mail, manager de rela╚Ťii cu clien╚Ťii, sisteme de gestionare a con╚Ťinutului ╚Öi alte func╚Ťii valoroase. Dar, nu compromite╚Ťi niciodat─â parametrii tehnici men╚Ťiona╚Ťi mai sus.

Pe scurtÔÇŽ

Toate companiile de g─âzduire web au o parte echitabil─â din ele, dar ├«n╚Ťeleg├ónd cerin╚Ťele dvs. de g─âzduire ╚Öi capacit─â╚Ťile diferi╚Ťilor furnizori, pute╚Ťi g─âsi un partener de g─âzduire rapid, sigur ╚Öi ieftin.

 

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.