Configurare instantanee pentru găzduire WordPress rapidă și sigură

Frequently asked questions

WordPress este un sistem gratuit de gestionare a conținutului open source (CMS) bazat pe PHP și MySQL. Inițial o platformă de blogging care a apărut pentru prima dată în 2003 și a evoluat în CMS de alegere pentru marketing online și întreprinderile mici și mijlocii, datorită ușurinței sale de configurare, flexibilitate, scalabilitate și ușurința de utilizare.

Se estimează că până la un sfert din toate site-urile web utilizează WordPress.

De asemenea, se consideră că funcționează extrem de bine dintr-o perspectivă de optimizare a motorului de căutare, deoarece permite utilizatorilor să adauge continuu conținut și să-l optimizeze cu ușurință pentru rezultate mai bune în clasamentul motorului de căutare.

Configurarea WordPress este ușoară. Este un instrument gratuit și există o caracteristică de instalare WordPress cu un singur clic în panoul nostru de control de găzduire web.

Odată ce instalarea inițială a fost completă, utilizatorul poate decide dacă să utilizeze un design personalizat construit sau să utilizeze un șablon WordPress pre-făcut. Șabloanele WordPress sunt numite teme și sunt ușor de configurat și implică doar adăugarea noii teme WordPress și activarea acesteia prin zona de conectare WordPress.

Cu WordPress, se adăuga rapid și ușor aplicații pre-dezvoltate numite plugin-uri WordPress. Puteți instala un plugin WordPress prin zona de administrare selectând secțiunea plugin și adăugându-l acolo.

WordPress este un instrument gratuit. Este rapid și ușor de instalat și are o curbă de învățare ușoară. Există o mulțime de documentație despre WordPress și există o comunitate WordPress mare, de susținere.

WordPress este foarte scalabil, astfel încât să puteți începe cu un site mic și să adăugați conținut în timp ce mergeți. De asemenea, este foarte flexibil, astfel încât să îl puteți folosi fie pentru întregul dvs. site web, fie doar pentru o secțiune de blog.

Dacă aveți nevoie de o temă WordPress pregătită, profesională, atunci veți fi răsfățați pentru alegere. Dacă decideți să utilizați o temă WordPress, asigurați-vă că se bazează pe un Design receptiv, astfel încât să fie prietenos cu dispozitivele mobile.

În timp ce WordPress nu are capabilități native de comerț electronic dacă doriți să vindeți online, acesta poate fi adăugat cu plugin-uri de exemplu: WooCommerce. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat pentru site-uri de abonament și de membrii.

WordPress este perfect pentru marketing și SEO.

Veți găsi că există o mulțime de dezvoltatori WordPress care vă pot ajuta pentru o taxă rezonabilă. Deoarece WordPress este aproape o platformă standard în industrie, nu este un instrument exotic, iar ratele orare mai mici ale dezvoltatorilor reflectă acest lucru.

Da. Dacă aveți un site WordPress existent la o altă companie, îl putem migra pentru dvs. fără costuri suplimentare.

Vom avea nevoie doar de detaliile FTP și de detaliile dvs. de acces wp-admin pentru a face migrarea pentru dvs.

Pentru a fi sincer, există foarte puține dezavantaje la utilizarea WordPress pentru majoritatea întreprinderilor. Ca și în cazul oricărui CMS, trebuie să vă păstrați WordPress-ul sigur și actualizat. Actualizările WordPress sunt făcute destul de frecvent, așa că trebuie să fiți conștienți de acestea și să vă asigurați că actualizați WordPress.

De asemenea, pe măsură ce începeți să vă extindeți site-ul și să adăugați funcționalitate, trebuie să vă asigurați că vă mențineți pluginurile actualizate.

Dacă ar fi să fim pretențioși, atunci dacă doriți să faceți ceva non-standard, atunci ar trebui să vă uitați sub capotă și să începeți să vă jucați cu codul sursă, dar același lucru ar putea fi aplicat oricărui alt CMS similar.

Când instalați WordPress folosind aplicația noastră de instalare cu 1 clic prin panoul de control, cea mai recentă versiune va fi instalată.

Veți fi notificat în cadrul aplicației dvs. ori de câte ori există versiuni noi disponibile și puteți face upgrade cu doar un clic.

Cu BMFHost nu trebuie să descărcați WordPress și instalați-l manual.

Trebuie doar să vă conectați la panoul de control de găzduire, să derulați în jos până la opțiunea Softaculous, apoi să găsiți WordPress în lista de aplicații și să urmați instrucțiunile pas cu pas și totul va fi instalat automat.

Puteți modifica cu ușurință aspectul blogului dvs. schimbând tema.

Există, de asemenea, tone de plugin-uri pe care le puteți utiliza pentru a adăuga funcționalitate.

Softaculous este un instrument just care vă permite să instalați sute de aplicații și programe cu doar unul sau două clicuri care altfel ar fi necesitat proceduri și pași de instalare mai complexe.

Cu Softaculous aveți acces la sute de aplicații puternice pe care le puteți utiliza pentru a adăuga o strălucire suplimentară pe site-ul dvs. web.

Nu-ți face griji! Ajutorul este la îndemână. Echipa noastră de tehnicieni dedicați și profesioniști sunt aici pentru a te ajuta și a te sprijini.

Găzduire WordPress Romania

Ai o întrebare? Hai la o discuție rapidă cu noi acum.