Migrare site web

Putem muta site-ul/site-urile dvs. de la găzduirea web existentă la BMF Host. Acest serviciu de migrare a site-ului este complet gratuit.

Informații

Aceasta este o imagine de ansamblu rapidă a serviciului de migrare site web. Acum înțelegem că mulți clienți vor dori să migreze la BMF Host, dar acest proces poate fi un pic stresant – migrarea fișierele lor, site-ului, e-mailuri, baze de date. Dar vrem doar să vă asigurăm că putem face toate astea pentru dvs. gratuit. Și motivul pentru care ar trebui să luați în considerare să ne permiteți să o facem pentru dvs. este că migrarea site-urilor web este probabil ceva pe care majoritatea oamenilor îl vor face. De multe ori, dar poate o dată sau de două ori maxim este o sarcină destul de specializată și există întotdeauna o posibilitate dacă nu sunteți obișnuit să o faceți, puteți face o greșeală puteți pierde unele fișiere sau pierde anumite date. Dar suntem experți în asta și facem acest tip de lucru zi de zi și suntem foarte obișnuiți să gestionăm acest tip de migrație. Avem tot felul de instrumente necesare care fac acest tip de lucruri pentru a vă asigura că o putem face cât mai nedureros și cât mai repede posibil. Și de multe ori pur și simplu nu veți observa nici măcar un timp de downtime. Deci, în ceea ce privește calendarul nu putem da un timp exact cât timp va dura.

Și ceea ce facem pentru a încerca să atenuăm acest lucru este că vom încerca întotdeauna, acolo unde este posibil, să vă efectuăm migrațiile pentru a minimiza posibilitatea perturbării serviciului dvs. Acum, în mod normal, am cere clientului să actualizeze DNS-ul, dar înțelegem că unii oameni nu se simt confortabil să facă acest tip de lucru. Deci, atâta timp cât sunteți fericit să ne furnizați datele dvs. în detalii pentru numele de domeniu și nu ați stocat date sensibile acolo, ne putem conecta și putem face aceste modificări pentru dvs. în ceea ce privește migrarea bazelor de date, de e-mailuri, conturi de reseller. Dacă utilizați panoul standard al industriei, atunci putem. Asta face viața mult mai ușoară. Cu siguranță putem face asta doar făcând un cPanel pentru a vedea migrarea panoului. Dar dacă utilizați un alt panou de control special, anunțați-ne în avans și echipa noastră tehnică poate evalua cerințele de migrare și vă poate contacta cât mai curând posibil. Desigur, echipa noastră tehnică vă ajută in orice privință. Deci, doar să faceți clic pe butonul de Chat dacă aveți vreodată o întrebare și cineva va verifica pentru dvs. și să vă dau un răspuns. Dacă sunteți un distribuitor, de asemenea, putem migra.

Dar un lucru de care trebuie să fim conștienți în mod evident este că la un moment dat sau altul va trebui să anulați găzduirea web existentă. Dar vă vom spune când putem să facem asta. Pentru a vă asigura că totul este transferat corect toate modificările DNS s-au propagat pe deplin. Dacă aveți transferați găzduirea și doriți să vă păstrați numele de domeniu la un registrar anume, atunci este bine. Oferim prețuri foarte competitive, dar înțelegem dacă doriți să le păstrați acolo unde sunt. Asta nu e o problemă. Nu există nici o obligație de a migra sau transfera numele de domeniu. Dacă aveți întrebări vă putem ajuta să vă asigurați că fișierele dvs. sunt migrate fără durere de cap și cât mai repede posibil.

Lasă-ne Să Te Ajutăm Să Crești

Nu facem niciodată compromisuri cu privire la pilonii serviciului nostru

Suport Expert

Ai pace totală! Echipa noastră de asistență este mereu pregătită și întotdeauna activă, indiferent de ziua anului.

Knowledge Base

Un hub complet de informații care vă ajută cu orice legat de platformă și servicii.

Desigur depinde de cont și de datele care sunt transferate, vitezele de date de la găzduirea web existentă. Dar dacă luăm un exemplu de afacere mică, să spunem că cineva care are 15 până la 20 de pagini de conținut poate 5 adrese de e-mail și e-mailurile lor sunt stocate pe server. Și dacă presupunem că cantitatea totală de spațiu pe disc preluat de toate fișierele nu depășește 1 gigabyte. Și, de asemenea, dacă folosesc un server cPanel, am estima că transferul de date nu va depăși 30 de minute și odată ce transferurile de date sunt finalizate, trebuie să ne asigurăm că DNS-urile sunt actualizate. Acum asta înseamnă că numele dvs. de domeniu indică către serverul web pe care sunteți găzduit. Acum, aceste modificări nu vor lua câteva ore pentru a propaga peste tot Internet-ul. Aceasta este denumită propagare DNS. Acum, în ceea ce privește timpul de downtime în timpul propagării DNS, poate exista un comportament imprevizibil de e-mail și acest lucru se datorează faptului că sunt ISP-uluri diferite în jurul Internet-ului. Dar nu vă faceți griji că toate e-mail-urile dvs. vor fi sincronizate, dar este posibil să aveți câteva întârzieri.

Putem migra fișierele, de asemenea. Din nou, în mod ideal, dacă utilizați cPanel WHM, care este un standard industrial în aceste zile, atunci acest lucru face viața mult mai ușoară, dar, de asemenea, resellerii trebuie doar să verifice cât de multe date trebuie migrate și câte conturi există. Și așa ne-ar trebuie doar să verificați în prealabil. Cum am spus ne puteti contacta pe Live Chat, de asemenea puteți cere echipei să verifice pentru dvs. evident. Acum, dacă executați orice aplicații sau sisteme de gestionare a conținutului, cum ar fi WordPress sau e-commerce, cum ar fi Magento, putem migra pentru ca dvs.  să fiți mulțimți de experiență. Fără probleme. Singurul lucru pe care l-am spune cu site-urile de comerț electronic și bloguri; dacă aveți o cantitate mare de date, verificați mai întâi (contactați-ne înainte) pentru a putea evalua înainte de a face migrarea.

Întrebări? Comentarii?
Îngrijorări?

Indiferent dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți doar câteva sfaturi despre cum să începeți: contactați experții noștri oricând.