Site web pentru o firma de construcții

Site web pentru o firma de construcții

În această postare pe blog vă voi explica cum să construiți un site web pentru o firmă de construcții.

Dacă aveți o firmă de construcții și sunteți fie în căutarea de a re-vamp al site-ului dvs. sau sunteți doriți sa construiți un site compelt nou, atunci acestă postare este pentru dvs.

Iată ce veți învăța:

 • Care sunt cele mai bune instrumente de design web
 • Cât va costa
 • Ar trebui să utilizați un șablon de firmă pentru construcții sau să obține un design personalizat
 • Cum să vă structurați site-ul web și tipul de conținut pe care ar trebui să îl creați
 • Cum să vă comercializați afacerea de construcții pe internet
 • Cel mai bun software pentru afacerile de construcții

OK, să începem.

Care sunt cele mai bune instrumente de Design Web pentru un site web al unei firme de construcții?

Dacă sunteți doar la început și sunteți pe un buget foarte mic, atunci un constructor de site-uri DIY vă va ajuta cu siguranță.

Avantajul acestui tip de instrument este că acestea sunt low-cost și ușor de utilizat.

Dezavantajul? Ei bine, rezultatul final va arata acceptabil, dar nu va câștiga premii de web design.

Dar gândește-te. Ești în industria construcțiilor. Construiești lucruri pentru clienții tăi și faci o treabă bună pentru că știi ce faci.

Ca o firmă de construcții, doresti ca oamenii să se uite la site-ul tău și să vadă un site profesional, care îți reflectă imaginea firmei. Dacă ne place sau nu, oamenii iau decizii bazate pe look/design – doar uitându-se la site-ul dvs., în primele secunde ei vor avea încredere in site-ul dvs. sau nu.

Recomandarea mea este să construiți un site web bazat pe platforma populară numită WordPress.

Fără să intru în mare detaliu asupra WordPress, acest CMS (Content Management System) este cel mai popular instrument pentru a construi website-uri. Mai mult de 25% din site-urile din lume, rulează pe platforma WordPress.

Sunt multe motive pentru a alege WordPress, ca si platformă pentru site-ul dvs. web, iată aici cele mai importante:

 • Este 100% gratis și Open Source – fără costuri pentru licențe, etc.
 • Este prietenos pentru SEO (Search Engine Optimization sau Optimizare pentru Motarele de Căutare) – ceea ce ajută în creșterea ranking-ului în Google, Yahoo, Bing sau oricare alt motor de căutare.
 • Este popular – de asemenea se pot găsi web developeri sau web designeri ușor și la costuri rezonabile.
 • Pe piață există deja template-uri/themes la preț mic.

Cât Costă un Site Web pentru Afaceri de Construcții?

Dacă alegeți un constructor de site-uri DIY, atunci costurile ar fi aproximativ €2 – €3 pe lună – Ținând cont de faptul că dvs. va trebui sa construiți site-ul.

Iar dacă vorbim de un site WordPress, puteți alege template-uri deja făcute sau puteți contacta designeri sau web developeri pentru a vă construi site-ul dvs. Un template pentru WordPress, ar costa între €40 și €50, atunci dvs. va trebui să construiți site-ul. Dar puteți căuta firme de web design pentru a vă construi site-ul, iar costurile ar fi aproximativ €400 – €500 pentru un site cu 5 – 10 pagini web.

Altă opțiune este de a avea un site web complet custom / personalizat, costurile s-ar ridica la €1000 – €1500.

Recomandarea mea este un site WordPress cu template cumpărat.

Iată de ce.

Template site vs Website Personalizat

Principalele avantaje ale utilizării unui template WordPress sunt costurile, caracteristicile și satisfacția clienților. Template-urile costă în jur de €50, sunt de calitate fantastică și puteți vedea ce veți obține înainte de a începe, ceea ce înseamnă că, în general, veți fi mai mulțumiți de rezultatul final.

De asemenea, sunt prietenoase cu dispozitivele mobile, ceea ce este foarte important în aceste zile. Oamenii nu stau acasă sau la birou folosind un desktop. Sunt afară și utilizează un telefon sau tabletă pentru a naviga pe internet.

Termenul tehnic este site-ul dvs. este receptiv / responsive, ceea ce înseamnă că se adaptează la ecranul pe care îl utilizează vizitatorii pentru a naviga pe site.

De asemenea, vă puteți aștepta la o schimbare rapidă cu un template. Atâta timp cât puteți oferi web designer-ului conținut ar trebui să fie sus pe găzduirea web și să fie live în câteva zile, mai degrabă decât câteva săptămâni.

Dezavantaje: există întotdeauna posibilitatea ca altcineva să aibă același șablon / template. Dar acesta este un risc mic și unul care merită luat atunci când vedeți rezultatul final. Verificați în prealabil principalii concurenți ai dvs. Șansele sunt că nu vor folosi același lucru.

Verificați următoarele șabloane / template-uri:

Design personalizat pentru site-ul de construcții

Alternativa este de a obține un site personalizat. În mod normal, așteptați-vă să plătiți de la €1000 până la €1500 pentru un design decent, și mobile-friendly.

Avantajul este că știi exact ce vei obține. Dacă nu sunteți sigur ce web designer să utilizați, puteți rula întotdeauna un concurs de design web în care diverși designeri își prezintă lucrările și puteți alege câștigătorul.

În acest fel veți obține exact ceea ce doriți.

Dezavantajul este că trebuie să fii cu ochii pe designer și asta înseamnă că va dura mai mult timp.

De asemenea, va dura mai mult pentru a construi site-ul dvs. -de obicei săptămâni, mai degrabă decât zile pentru o abordare bazată pe șablon / template.

Cum să structurați un site web de construcții și tipul de conținut pe care ar trebui să îl creați

OK, deci v-ați decis cu privire la tipul de design, acum trebuie să vă uitați la structura site-ului dvs. web și la tipul de conținut pe care trebuie să îl creați.

Acum, o mare problemă pe care o văd cu o mulțime de site-uri de construcție este că nu creează suficient conținut.

De exemplu, vor crea o pagină de “servicii” care listează toate serviciile pe care le fac. E o mare greșeală.

De ce?

Ei bine, pur și simplu pentru că nu aruncați o plasă suficient de largă pentru Google.

Oamenii și alte firme nu caută pe “servicii”. Ei caută servicii specifice ,cum ar fi “Servicii De Curatenie” sau “Extensii Loft”.

Deci, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să listați fiecare serviciu pe care îl oferiți. Da, asta înseamnă fiecare serviciu.

Motivul este că trebuie să creați o pagină pentru fiecare serviciu. Și pentru fiecare pagină trebuie să scrieți cel puțin 500 de cuvinte (da, corect – cinci sute de cuvinte) de conținut.

În primul rând lui Google îi plac paginile mai lungi. Probabil pentru că îi place să adauge tot conținutul interesant, relevant și expert în baza de date.

În al doilea rând, clienții potențiali își fac cercetările. În ce furnizor vor avea mai multă încredere? Una care are o pagină de servicii generale cu o listă de servicii sau una care are o mulțime de conținut relevant și interesant pentru ei.

Exact – se vor simți mult mai încrezători cu o companie de construcții care are nevoie de timp pentru a explica ceea ce fac.

Acum, dacă vă gândiți că nu puteți scrie 500 de cuvinte, imaginați-vă că vorbiți cu un potențial client nou. Au o grămadă de întrebări. Lucruri de genul:

 • Cât timp va dura?
 • Cât costă?
 • Care este procesul?
 • Ce permisiune de planificare este necesară?
 • Am nevoie de un arhitect?
 • Există vreo garanție?
 • Ce materiale folosiți?
 • Aveți exemple de lucrări anterioare?

Deci, dacă creați o listă de întrebări frecvente pe care le auziți adesea, aveți baza pentru conținutul de care aveți nevoie pentru site-ul dvs. web.

Cum îmi comercializez afacerea de construcții pe Internet

Bună întrebare.

Într-o oarecare măsură, depinde de piața țintă. Firmele de construcții mai mici vizează probabil o piață mai locală – să zicem o rază de 10 până la 15 KM de unde își au sediul.

În timp ce firmele de construcții mai mari pot viza proiecte regionale sau chiar naționale.

Oricum, există unele elemente de bază care trebuie să fie acoperite. Mai sus ne-am uitat la crearea de pagini specifice serviciului ca punct de plecare, dar aici sunt câteva alte puncte importante:

On Page SEO pentru site-urile firmei de construcții

on-page seoSEO înseamnă optimizarea pentru motoarele de căutare (Google, Bing, Yahoo, etc). Acesta este doar un mod de a face site-ul dvs. prietenos pentru Google.

On-Page (pe pagină) înseamnă că efectuați modificări la site-ul dvs. – acestea sunt “pe” site-ul dvs., nu pe site-ul altcuiva.

De exemplu, dacă executați o căutare în Google, atunci veți vedea două sau trei rânduri de conținut pentru fiecare site web listat.

Acesta este textul care apare în codul site-ului dvs. web. În acest caz, acesta este titlul paginii și descrierea paginii. Termenul general pentru acestea este Metatags – dar asta e doar jargon.

Deci, pe fiecare pagină trebuie să vă asigurați că le includeți corect. Acestea trebuie să fie unice pentru conținutul fiecărei pagini.

Acestea ar trebui să includă cuvintele cheie care sunt genul de lucru pe care oamenii îl caută în Google, cum ar fi “companie de constructii Cluj”.

Trebuie să le includeți în metatag-uri, precum și în rubricile de pe fiecare pagină. Titlurile sunt ca titlurile dintr-un document și ajută Google să înțeleagă pagina.

De asemenea, le folosesc în URL-ul (care este doar jargon pentru numele paginii așa cum apare în browser). Astfel, de exemplu, dacă numele dvs. de domeniu este constructiicluj.ro, cu firma situată in Cluj, și pagina este despre construirea de blocuri atunci URL-ul dvs. ar putea fi constructiicluj.ro/blocuri-cluj

Apoi, trebuie doar să vă asigurați că aveți o mulțime de conținut relevant pe fiecare pagină. Încercați 500 de cuvinte.

Off Page SEO pentru site-urile companiei de construcții

OK, deci ați făcut optimizarea “pe pagină” (on-page). Acum să vorbim despre Off Page SEO.

Asta înseamnă doar că obțineți un alt site web pentru a vă conecta la dvs. și este mai greu decât pare, dar nu imposibil.

Puteți începe cu un câștig ușor, cum ar fi configurarea listărilor locale pe Google, Bing și Yahoo.

Apoi, puteți obține listări în site-uri de listare locale, cum ar fi Yell. Există o mulțime de acestea, care sunt site-uri de autoritate, care va oferi o listă gratuită.

Iată o lista completă cu asemenea site-uri

 1. Yelp
 2. Google
 3. Bing
 4. Facebook
 5. Better Business Bureau
 6. Angie’s List
 7. MerchantCircle
 8. LinkedIn
 9. YP.com
 10. Whitepages
 11. Yellowbook
 12. Citysearch
 13. MapQuest/Yext
 14. Local.com
 15. Foursquare
 16. CitySlick
 17. USdirectory
 18. BizJournals.com
 19. TomTom
 20. DiscoverOurTown.com
 21. EZlocal.com
 22. Manta
 23. InfoUSA
 24. Infignos
 25. MyHuckleberry.com
 26. Just Local Business
 27. Brownbook
 28. CitySquares
 29. HERE Map Creator
 30. Judy’s Book
 31. TripAdvisor
 32. Thumbtack
 33. Yellow Pages Directory Inc.
 34. HomeAdvisor
 35. ShowMeLocal
 36. ChamberofCommerce.com
 37. YellowBot
 38. Hotfrog
 39. Insider Pages
 40. Bizwiki
 41. Business Local Pages
 42. iBegin
 43. Opendi
 44. Sitejabber
 45. Yahoo Small Business
 46. Apple Maps
 47. Tupalo
 48. Cylex

Apoi căutați directoare legate de construcții sau chiar site-uri comerciale din care sunteți membru sau la care vă puteți alătura. Veți găsi de multe ori că există o mulțime pe care le puteți obține.

Inițial, acestea vor fi suficiente pentru a începe.

Pe termen lung, puteți crea un blog și puteți adăuga conținut în mod regulat. Puteți răspunde la întrebări frecvente sau puteți crea conținut despre proiectele la care lucrați. Sau poate faceți videoclipuri scurte cu un telefon mobil și creați conținut de blog bazat pe acest lucru.

Cel Mai Bun Software Pentru Firmele De Construcții

OK, deci ai site-ul de afaceri de construcții, configurat poate folosind o temă wordpress de firmă construcții sau ai un site de construcții personalizat proiectat pentru tine.

Aveți conținut excelent și începeți să obțineți oportunități și afaceri noi care vin prin site-ul dvs. web. Asta e grozav.

Dar știați că există o mulțime de instrumente software de construcții care vă pot ajuta să gestionați afacerea mai bine?

Ele se pot ocupa de tot felul de lucruri cum ar fi:

Pre-vânzări – gestionarea clienților potențiali, crearea ofertelor, estimărilor sau propunerilor, urmărirea clienților potențiali și chiar marketingul prin e-mail

Gestionarea proiectelor – liste de sarcini, to-dos, programarea, păstrarea fotografiilor, desenelor și planurilor actualizate într-un singur loc, comunicarea cu echipa și contractorii externi etc..

Gestionarea finanțelor – gestionarea plăților, emiterea facturilor, fișele de pontaj – urmărirea costurilor și menținerea bugetelor la zi

Relația Cu Clienții – Login al clientului, astfel incat sa aiba o singura interfata pentru toate comunicarile si documentatiile legate de proiect.

Iată câteva opțiuni de software pentru constructori și firme de construcții:

 1. https://buildertrend.com/
 2. https://www.buildingconnected.com/
 3. https://priosoft.com/
 4. https://www.easyestimate.co.uk/
 5. https://www.yourtradebase.com/builders

Concluzie

Deci, puteți vedea că atunci când vine vorba de construirea unui site web pentru o afacere de construcții, există câteva lucruri de luat în considerare.

Vă puteți construi propriul site web sau pentru o abordare mai profesională, un șablon WordPress este o opțiune excelentă. Dacă aveți un buget mai mare, puteți folosi un web designer pentru a construi un site web personalizat pentru dvs.

Asigurați-vă că creați o pagină pentru fiecare serviciu de construcție pe care îl oferiți și încercați să creați pagini cu cel puțin 500 de cuvinte de conținut pe fiecare.

Pentru a obține un ranking înalt în Google, asigurați-vă că vă optimizați site-ul cu cuvinte cheie legate de construcții și includeți orașul sau zona dvs. pentru persoanele care caută firme locale de construcții.

De asemenea, obține backlink pentru site-ul dvs. de la listări de afaceri locale și orice directoare legate de construcții.

În cele din urmă, luați în considerare utilizarea unui software profesional de construcție pentru a vă ajuta să vă gestionați mai bine afacerea în construcții.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.