Termeni și condiții

1. Termeni și condiții de utilizare BMFHost.ro

Pentru utilizarea acestui site este necesar să citiți și să acceptați acești termeni și condiții în totalitate. Vizitarea în continuare a acestui site presupune că sunteți de acord cu acești termeni și condiții.

Conținutul site-ului www.bmfhost.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice forma, incluzând dar nelimitându-se la forma electronică fără permisiunea anterioară scrisă a BMF Host. Materialele publicate și conținutul www.bmfhost.ro pot fi utilizate în scop personal, fiind interzisă comercializarea acestora.

BMF Host nu este responsabilă pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizată a informațiilor de pe www.bmfhost.ro. BMF Host își rezervă dreptul de a face modificări în materialele și continutul www.bmfhost.ro în funcție de schimbările ce au loc cu privire la produsele și serviciile comercializate.

BMF Host nu este responsabilă de costurile și/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informațiilor din www.bmfhost.ro.

BMF Host nu este responsabilă pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalități de orice fel ale www.bmfhost.ro.

BMF Host nu își asumă responsabilitatea pentru veridicitatea infomațiilor furnizate de terțe părți pe www.bmfhost.ro.

BMF Host își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul și structura website-ului.

2. Acord privind Prelucrarea Datelor Clienților, conform GDPR

“Acordul privind Prelucrarea Datelor Clienților, conform GDPR” poate fi consultat la adresa https://bmfhost.ro/acord-prelucrare-date/ și face parte integranță din Termeni și condiții.

 

3. Termeni si conditii gazduire shared si reseller

Ultima actualizare a secțiunii “Termeni si conditii gazduire shared si reseller”: 31 decembrie 2016

Toti clientii BMF Host ce folosesc serviciile de gazduire shared si reseller trebuie sa fie de acord cu urmatoarele conditii.

Nerespectarea acestor termeni duce la suspendarea contului fara anunt prealabil. Incalcarea acestor termeni nu obliga BMF Host la returnarea sumelor de bani platite pentru servicii.

Trafic nelimitat

Pachetele de gazduire care includ trafic nelimitat nu pot genera cost suplimentar pentru traficul de date efectuat.

Traficul efectuat de catre un cont de gazduire web nu este limitat atata timp cat nu afecteaza buna functionare a serverului.

In acelasi timp, serviciul de gazduire shared presupune partajarea resurselor fizice ale unui server de catre cateva sute de conturi de gazduire. Daca volumul de trafic efectuat de catre un cont de gazduire afecteaza buna functionare a vecinilor de server ne rezervam dreptul de a limita latimea de banda si chiar de a suspenda, in cazuri extreme, contul de gazduire care cauzeaza probleme.

Peste 99% din site-uri vor functiona in bune conditii si fara sa isi atinga limitele pe un cont de gazduire shared cu trafic nelimitat.

Va vom anunta in momentul in care un cont de gazduire shared nu mai este potrivit pentru site-ul dumneavoastra si va vom oferi o alternativa viabila.

Nu avem o solutie miraculoasa pentru a oferi orice si oricat la un pret de cativa euro pe luna. Nu se pot gazdui site-uri ca YouTube, Google, Amazon sau Emag la 3 euro pe luna. Dar va asiguram de onestitatea noastra si de dorinta de a avea un serviciu simplu de inteles si avantajos pentru clientii nostri.

Utilizari interzise

Este interzisa gazduirea materialelor ilegale. Aceastea includ, dar nu sunt limitate la:

  • – programe de calculator piratate sau orice material ce incalca legea drepturilor de autor
  • – mp3-uri fara licenta
  • – carti in sau alte texte in format electronic care incalca legea drepturilor de autor
  • – trimiterea de spam (emailuri comerciale nesolicitate). Orice client ce doreste sa trimita newslettere (sau in general un numar mare de emailuri) trebuie sa aiba construita baza de date prin abonare cu confirmare (confirmed opt-in) si sa aiba aprobare BMF Host pentru a trimite aceste emailuri.

Este interzisa orice activitate care afecteaza buna functionare a serverelor de gazduire.

Acestea includ: folosirea procesorului peste limite normale, trimiterea de emailuri foarte multe intr-un interval scurt de timp (mass mailing), interogari SQL foarte frecvente si de lunga durata.

Orice site ce afecteaza buna functionare a serverelor de gazduire va fi suspendat fara preaviz.

Uptime

Oferim o disponibilitate (uptime) a serviciului de găzduire de 99.9% din perioada unei luni calendaristice. Această garanție se referă la funcționarea și accesibilitatea serverului de găzduire, dar nu include factori independenți de noi, cum ar fi disponibilitatea rețelei mondiale internet.